Oslagbara priser på Villavagnar tillverkade enligt Svensk standard och för Svenskt klimat!

Från 25kvm till 60kvm 

Villavagnar till salu och Mobila hus

Flytta in i en villavagn!
Drömmer du om att vakna upp med en ny utsikt utanför fönstret? Den drömmen kan bli sann om du flyttar in i en modern villavagn. Med ett mobilt litet hus får du nämligen maximal mobilitet och bestämmer själv om du vill ställa upp det i bergen eller nere vid den skånska kusten.

Med ett liv på hjul kan du inte bara upptäcka hela landet med din familj, utan även ett nytt sätt att leva på. Alla våra villavagnar är nämligen smart designade och väl anpassade för det hårda nordiska klimatet. Dessutom har du gott om utrymme för såväl barn som husdjur.

Mobilt boende som är billigt i drift
Vi bygger en klimatsmart villavagn som är billig i drift. På så sätt är din villavagn snäll mot både miljön och din plånbok. Vi säkerställer att alla villavagnar är klimatsmarta genom att installera tjock isolering, 2-glasfönster, luftvärmepump och mycket annat som hjälper till att hålla en behaglig innetemperatur till en låg kostnad. Att köpa villavagn är en god investering för dig som vill ha en miljövänlig helhetslösning!

Tack vare den låga kostnaden kan ett hus på hjul bli det perfekta extraboendet, en mysig gäststuga eller varför inte det ultimata resmålet om du stället upp det på en året runt-camping. Genom att ställa upp din egen vagn slipper du hyra villavagn en vecka per år. Med ditt eget boende kan du helt enkelt förlänga din semester!

Rymlig villavagn med hög komfort
Vi bygger stabila och rejäla hus på hjul för dig som vill ha ett helt hus snarare än en husvagn. Genom att välja en nyckelfärdig konstruktion är det bara att plocka upp vagnen, sätta nyckeln i låset och flytta in. Allt du behöver göra är att välja en fin plats och koppla på vatten, el och avlopp.

Våra duktiga designers har tagit fram villavagnar för alla behov och familjekonstellationer. Du bestämmer själv om du vill ha en liten vagn på 26 kvm med sovrumsloft eller om du vill ha en 60 kvm stor vagn med tre sovrum och sex sängplatser. Trots att ditt nya hus rullar på hjul behöver du inte oroa dig för att det ska kännas trångt.

Villavagn MAXI 36

Storlek: 36m²
Mått: 9.7m x 3.7m
Pris: 890.000kr

MAXI 50m2
PRIS: 1.195.000kr
Lyx standard på hjul.

Villavagn TEXEL 52

Storlek: 52m²
Mått: 12.5m x 4.1m
Pris: 995.000kr

TEXEL 40m²
Pris: 895.000kr
Hög standard på hjul.

Villavagn CHIOS 39

Storlek: 39m²
Mått: 10.4m x 3.75m
Pris: 845.000kr

CHIOS 36m²
Pris: 795.000kr
Hög standard på hjul.

Villavagn POSITANO 36

Storlek: 36m²
Mått: 9.6m x 3.75m
Pris: 840.000kr

POSTIANO 45m²
Pris: 975.000kr
Hög standard på hjul.

Villavagn MURANO 42

Storlek: 42m²
Mått: 10.4m x 4.1m
Pris: 950.000kr

MURANO 48m²
Pris: 995.000kr
Hög standard på hjul.

Villavagn G-SPOT 60

Storlek: 60m²
Mått: 14m x 4.3m
Pris: 1.295.000kr

G-SPOT  50m²
Pris: 1.195.000kr
Lyx standard på hjul.

Villavagn SMALL POD

Storlek: 20m²
Mått: 5m x 4m
Pris: 680.000kr

SMALL POD 24m²
Pris: 725.000kr
Hög standard på hjul.

Villavagn JOLI SKY 42

Storlek: 42m²
Mått: 10.4m x 4m
Pris: 988.000kr

JOLI SKY 50m²
Pris: 1.195.000kr
Hög standard på hjul.

Hotellösning med villavagnar

32m2 – 2 lägenheter
Mått: 8m x 4m
Pris: från 790.000kr

48m2 – 3 lägenheter
Pris: från 1.195.000kr
Hög standard

Slipp bygglov för semesterboende
Om du väljer att ställa upp din vagn på en camping behöver du inte ansöka om bygglov. Campingen har nämligen ett eget bygglov för området. Om du däremot ställer upp huset på din privata tomt för varaktig placering kan du behöva ansöka om bygglov.

Funderar du på att köpa villavagn?
Att köpa villavagn är ett stort beslut, inte bara för din plånbok utan även för din livsstil. Alla våra villavagnar är därför anpassningsbara efter dina önskemål. Tillsammans kan vi till exempel göra mindre ändringar i planlösningen för att optimera utrymmet efter dina behov. Tack vare det faktum att vi har vår egen produktion i Sverige, har du som kund extra stora valmöjligheter.

Hör gärna av dig till oss om du vill ha råd eller om du har några frågor inför ett eventuellt köp. Vi finns alltid tillgängliga för att svara på dina frågor.

Varför ska du välja oss?

Vi producerar alla våra hus i våra egna fabriker och har därmed full kontroll över samtliga moment i processen. Alla moment utförs givetvis i enlighet med rådande svenska branschregler och myndighetskrav. All dokumentation sparas och överlämnas alltid till köparen i samband med avslutat husprojekt.

Du vet väl om att du kan skapa din alldeles egna husmodell tillsammans med oss? Kontakta oss så berättar vi mer!

Vi producerar ditt hus inom 10-12 veckor beroende på husets utförande. Vi levererar ditt nya hus snabbt och smidigt, direkt hem till dig.

Vi erbjuder 2 års garanti på alla våra villavagnar. Garanti på villavagnar är en trygghet för dig som köpare, då den är utformat för att skydda köpare från fel som man inte kunnat räkna med.

Trots att konsumentköplagen ger dig som köpare rätt till en garanti, ser vi att garantier från andra husleverantörer skiljer sig åt. Vi vill vara tydliga med vad vi erbjuder och det är en komplett garanti på 2+3 år, enligt konstens alla regler. Med detta vill vi att du ska känna dig 100% trygg med din affär. 

Vill du anpassa någon av våra befintliga modeller för att passa dig ännu bättre?

Kanske vill du lägga till fönster, flytta en dörr eller sätta upp en extra vägg? Inga problem! Vi ritar om huset efter dina önskemål och tar fram en offert på ditt alldeles unika hem!

Villavagn för dig som värdesätter komfort och kvalité

Vi erbjuder dig villavagnar på upp till 60kvm med snygg design. Våra villavagnar är designade med stor omsorg och husen är anpassade att använda som gäststuga, övernattningshus eller året-runt-boende.

Cinderella Comfort som tillval.

Cinderella Comfort är en förbränningstoalett med ett slutet luftsystem som inte påverkar inomhusklimatet, d.v.s. Cinderella Comfort använder inte eventuellt uppvärmd luft inifrån till sin förbränning utan tar luften den behöver utifrån. Cinderella Comfort fick även Bäst i Test i flera oberoende tester bl.a. av den anledningen.

Är du intresserad av villavagn?

Kontakta oss redan idag för ett förutsättningslöst samtal. Du förbinder dig inte till någonting. Vi vill gärna komma i kontakt med dig!

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.