Ett komplett hus på hjul - TINY HOUSE

Upp till 30kvm, under 3.5ton, BE körkort, svensk tillverkning och kvalitet!

Tiny House - Hus på hjul under 3.5 ton

För dig som vill ta enkelhet och mobilt boende till en helt ny nivå! Tiny House är speciellt framtagna föra att kunna dras med en helt vanlig personbil. Husen väger under 3,5 ton, vilket innebär att du kan koppla på huset på dragkroken och transportera det med ett vanligt svenskt BE-körkort. 

Perfekt om du vill kunna flytta ditt hus mellan olika platser, ut på landet, tillbaks till hemmet, osv. Tiny House är 8,4 meter långt och har två våningar. Total boyta är på hela 30 kvm!

Vill du ha ett nyckelfärdigt och helt unikt boende av äkta svensk kvalité? Då är Tiny House ett klockrent val för dig!

Tiny House Jen - 8.4m

Storlek:28.5m2
Mått:
8.4m x 2.5m x 4m
Omöblerad:
 
Nyckelfärdig:
875.000kr
Leverans:
Kontakta oss

Tiny House Panorama

Storlek:18m2
Mått:
7.8m x 2.5m x 3.7m
Ömoblerad:
650.000kr
Nyckelfärdig:
775.000kr
Leverans:
Kontakta oss

Tiny House Loft

Storlek:16m² + 6m² loft
Mått:
7.2m x 2.5m x 4m
Omöblerad:
650.000kr
Nyckelfärdig:
775.000kr
Leverans:
Kontakta oss

Varför ska du välja oss?

Vi producerar alla våra hus i våra egna fabriker och har därmed full kontroll över samtliga moment i processen. Alla moment utförs givetvis i enlighet med rådande svenska branschregler och myndighetskrav. All dokumentation sparas och överlämnas alltid till köparen i samband med avslutat husprojekt.

Du vet väl om att du kan skapa din alldeles egna husmodell tillsammans med oss? Kontakta oss så berättar vi mer!

Vi producerar ditt hus inom 10-12 veckor beroende på husets utförande. Vi levererar ditt nya hus snabbt och smidigt, direkt hem till dig.

Vi erbjuder 2 års garanti på alla våra hus. Garanti på hus är en trygghet för dig som köpare, då den är utformat för att skydda köpare från fel som man inte kunnat räkna med.

Trots att konsumentköplagen ger dig som köpare rätt till en garanti, ser vi att garantier från andra husleverantörer skiljer sig åt. Vi vill vara tydliga med vad vi erbjuder och det är en komplett garanti på 2 år, enligt konstens alla regler. Med detta vill vi att du ska känna dig 100% trygg med din affär. 

Vill du anpassa någon av våra befintliga modeller för att passa dig ännu bättre?

Kanske vill du lägga till fönster, flytta en dörr eller sätta upp en extra vägg? Inga problem! Vi ritar om huset efter dina önskemål och tar fram en offert på ditt alldeles unika hem!

Tiny house för dig som värdesätter komfort och kvalité

Vi erbjuder modernt designade tiny house och mobila hus på upp till 30kvm. Alla våra tiny house är framtagna för att optimera ytan och ta tillvara på varje kvadratmeter. Här hittar du smarta planlösningar som passar just dina behov. 

Våra tiny house är anpassade för att användas som gäststuga, övernattningshus eller året-runt-boende.

Vi erbjuder Cinderella Comfort som tillval!

Cinderella Comfort är en förbränningstoalett med ett slutet luftsystem som inte påverkar inomhusklimatet, d.v.s. Cinderella Comfort använder inte eventuellt uppvärmd luft inifrån till sin förbränning utan tar luften den behöver utifrån. Cinderella Comfort fick även Bäst i Test i flera oberoende tester bl.a. av den anledningen.

Kontakta oss för att veta mer

Vägen till ett Tiny House eller en Villavagn börjar med en kontakt med en av våra medarbetare. Ring eller maila oss när det passar er – vi återkommer snarast.  En intresseanmälan är helt förutsättningslös och du binder dig inte till något.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.