Om oss

My Tiny House startade med en ambition om att tillverka villavagnar och mobila hus av robust, svensk kvalité, där husen ska vara anpassade efter vårt nordiska klimat och kunna bebos året runt. Vi har en stor passion för vårt hantverk och ser relationerna till våra kunder som det den ultimata inteckningen på att vi lyckas med att åstadkomma det vi vill göra.

Vi lägger stor vikt vid att se till att varje kunds upplevelse med oss blir så bra som möjligt. Vårt koncept med Tiny House är unikt i Sverige, där våra hus kan transporteras med en helt vanlig personbil och ett svenskt BE-körkort. Detta skapar helt nya möjligheter frö husägare att flytta sina hus mellan olika platser. 

Vill du veta mer om hur vi jobbar och vad vi kan göra just för dig? Titta runt på vår hemsida och se vilka hustyper vi har. Men kom ihåg att vi dessutom kan skräddarsy ett boende just för dig. Genom att rita om befintliga planlösningar, lägga till och ta bort väggar, dörrar och fönster, kan vi skapa ditt drömhem på bara 10 veckor!

Välkommen till oss på My Tiny House!