Svensktillverkade Attefallshus och Modulhus

Från 20kvm upp till 90kvm + loft

Attefallshus och Modulhus

Attefallshus är en typ av komplementbyggnad som från den 2 juli 2014 kan byggas utan bygglov på många tomter. Attefallshuset får ha upp till 30 m² byggnadsarea och 4 meter nockhöjd, och det kan inredas till permanentbostad.

Våra attefallshus är smart designade och är anpassade för åretruntanvändning i nordiskt klimat. Vi producerar moderna attefallshus som är miljösmarta, vilket innebär att dom är billiga i drift och sparar därmed pengar för dig och är skonsamma för miljön. Vi har attefallshus på upp till 30m² + loft där kvalité och innovation står i centrum. 

Modulhus MIDI 26 + Loft

Storlek:26m² + 11m² loft
Mått:
8.5m x 3,6m x 3,8m
Klimatskal:
590.000kr
Nyckelfärdig:
850.000kr
  

Modulhus MINI 18

Storlek:18m2
Mått:
6m x 3,6m x 3m
Klimatskal:
550.000kr
Nyckelfärdig:
750.000kr
 
 

Modulhus MAXI

Storlek:från 37m² till 83m2
Mått:
13m x 3,6m x 3,8m
Klimatskal:
från 640.000kr
Nyckelfärdig:
från 950.000kr
 
 

Attefallshus Salt sadeltak 30kvm

Storlek:30m² + 8m² loft
Mått:
7.5m x 4m x 3,6m
Klimatskal:
480.000kr
Nyckelfärdig:
750.000kr
  

Attefallshus Salt pulpettak 30kvm

Storlek:30m2 + 8m2 loft
Mått:
7.5m x 4m x 3,6m
Klimatskal:
450.000kr
Nyckelfärdig:
720.000kr
 
 

Varför ska du välja oss?

Vi producerar alla våra hus i våra egna fabriker och har därmed full kontroll över samtliga moment i processen. Alla moment utförs givetvis i enlighet med rådande svenska branschregler och myndighetskrav. All dokumentation sparas och överlämnas alltid till köparen i samband med avslutat husprojekt.

Du vet väl om att du kan skapa din alldeles egna husmodell tillsammans med oss? Kontakta oss så berättar vi mer!

Vi producerar ditt hus inom 8-10 veckor beroende på husets utförande. Vi levererar ditt nya hus snabbt och smidigt, direkt hem till dig.

Vi erbjuder 10 års garanti på alla våra attefallshus. Garanti på hus är en trygghet för dig som köpare, då den är utformat för att skydda köpare från fel som man inte kunnat räkna med.

Trots att konsumentköplagen ger dig som köpare rätt till en garanti, ser vi att garantier från andra husleverantörer skiljer sig åt. Vi vill vara tydliga med vad vi erbjuder och det är en komplett garanti på 10 år, enligt konstens alla regler. Med detta vill vi att du ska känna dig 100% trygg med din affär. 

Vill du anpassa någon av våra befintliga modeller för att passa dig ännu bättre?

Kanske vill du lägga till fönster, flytta en dörr eller sätta upp en extra vägg? Inga problem! Vi ritar om huset efter dina önskemål och tar fram en offert på ditt alldeles unika hem!

Villavagnar för dig som värdesätter komfort och kvalité

Vi erbjuder dig villavagnar / mobilt hus på upp till 60kvm med snygg design. Våra villavagnar är designade med stor omsorg och husen är anpassade att använda som gäststuga, övernattningshus eller året-runt-boende.

Cinderella Comfort som tillval.

Cinderella Comfort är en förbränningstoalett med ett slutet luftsystem som inte påverkar inomhusklimatet, d.v.s. Cinderella Comfort använder inte eventuellt uppvärmd luft inifrån till sin förbränning utan tar luften den behöver utifrån. Cinderella Comfort fick även Bäst i Test i flera oberoende tester bl.a. av den anledningen.

Är du intresserad av Attefallshus eller Modulhus?

Kontakta oss redan idag för ett förutsättningslöst samtal. Du förbinder dig inte till någonting. Vi vill gärna komma i kontakt med dig!

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.